Terminator Salvation fragman/trailer

19 Temmuz 2008 Cumartesi |


90'larda çocuk olmak susam sokağıysa ergen olmakta terminatördür arkadaş...Arnold abinin kaslı vücudu,robotlar,müzikler(duruf duf duf duduff...)ve aksiyon sahneleri.Bence en güzeli Terminatör 2'ydi,2000 lerde çekilen devam filmini de begenmedim ayrıca. Terminatör4 SALVATION mayıs 2009 da vizyona girecek.
Son zamanlarda severek takip ettiğim oyuncuların başında gelen Christian Bale ismi bu film için umutlarımın tavan yapmasına yetti bile.Bale nin bu güne kadar yaptığı filmlere bakıyorum da aralarında kötü bir film göremiyorum aksine her filmi birbirinden başarılı diyebilirim,özellikle de bir film için verdiği özveriyi oyunculuğunun dışında alkışlıyorum(makinist ve rescue dawn filmlerinde verdiği kilo kaybı sebebiyle.)
Zaten Batman filmlerinde yeteri kadar kariyer yükselişi yakalayan Bale,Terminatör filmiyle oyunculuk kariyerini başarıyla sürdürmüş olacak.
Filmin fragmanından önce Christian Bale'in begendiğim filmlerini izlemeyenlere önermek isterim.Rescue Dawn,3:10 to Yuma,The Prestige,The Machinist,American Psycho tüm bu filmleri begenerek izlemiştim.Umarım sizlerde begenirsiniz...






Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
rss
Карта